2010-09-23
Man kan nästan tro att jag fått klippkort på USÖ så ofta jag varit där på senaste tiden.. Är det inte det ena så är det det andra.. Idag hade vi barnmorskan, Daniel följde med eftersom det var en del prover som skulle redovisas. Leverprovet såg jätte bra ut, allt under 6 var bra och jag hade 1.3 så det kunde ju nästan inte bli bättre. Så klådan jag haft är vanlig gravidklåda som jag nu har fått tabletter för och har tagit en och den hjälper, så skönt, så inatt kan jag förhoppningsvis sova. I natt var det en riktig mardröms natt med nästan ingen sömn alls :s. Men inatt hoppas jag att jag får sova. EKGt som togs förra veckan var också kanon bra och mitt blåsljud skulle inte påverka förlossningen sa hjärtspecialisten. Magen hade växt 2 cm sedan sist och var nu 36 cm, jag frågade barnmorskan om hon kunde uppskatta bebbens vikt på ett ungefär, och om hon fick gå på siffrorna hon hade så skulle hon tro runt 3500g, inte mer i allafall och hon trodde inte att jag skulle få en bebis över 4000 g, nu har han fixerat sig också :). Idag var William så där bråkig igen, hans hjärtljud ville inte gå ner, så vi blev skickade till specialist mödravården på USÖ, väl där blev jag uppkopplad på samma apparat som sist och hjärtljuden var höga även då MEN det var när han rörde på sig eller jag hade sammandragningar, annars såg det helt normalt ut och jag behövde inte oroa mig. Vi pratade även med läkaren om att jag är lite orolig över att jag inte känner av honom lika mycket, så han gjorde ett ultraljud för att mäta fostervattenmängden, och det såg jätte bra ut, men det är trångt för honom nu sa läkaren så det är inte konstigt att jag inte får några hårda sparkar. Även läkaren uppskattade vikten till mellan 3000-3500 g, inte större så det kändes ju bra. :). Ska tillbaka till barnmorskan redan nästa vecka på grund av klådan, då hoppas jag att William är snällare :).

Annars idag har vi inte hunnit med så mycket, jag var på apoteket och hämtade ut Tavegyl mot klådan, sedan knallade jag hem och tittade på Beverly Hills. Efter det tog jag tag i dammsugning samt disk så nu ser det lite bättre ut här hemma :). Fick även uppdraget av Daniel att packa förlossningsväskan, så nu har jag packat ner kläder till mig och bebben, sedan har jag skrivit upp vad som ska packas ner och vad jag måste handla hem för att packa ner.

Imorgon ska mamma och jag mötas utanför PG.s här i Kumla för att hämta ut barnvagnen sedan har vi allt fixat :).. Gud så skönt det känns :)..

Imorgon kommer även Hannah hem till mig för att ha lite mys, var jätte länge sedan vi sågs så det ska bli riktigt trevligt!! :D..

Nej nu ska jag titta på TV!

Ha det så bra!

1 kommentarer:

kusin Nina sa...

Hej Caroline!
Har missat att läsa din blogg på ett litet tag nu och insåg just att det är ju snart dags! Åh vad spännande =) Är jätteglad för er skull och önskar er verkligen lycka till! Kram till magen

Familjen

Min fina familj som denna blogg i första hand handlar om. Jag heter Caroline, är 25 år och arbetar som vårdare i Örebro. Mannen i mitt liv heter Daniel, han är min trygghet och den som tar ner mig på jorden när jag ibland svävar bort lite för högt. Tillsammans har vi vår son William som betyder allt för oss! Vi bor i Kumla i en lägenhet med våra två katter och i denna blogg kommer du att få följa vårt vardagliga liv och allt som hör till!

William

Vår älskade lille prins William föddes 101007 och livet fick en helt ny mening. Det är bus från morgon till kväll och nu tar han även klivet ut i barnomsorgen, vilket betyder ännu mera bus!

Följ min blogg :)

Follow Caroline