2010-09-10
Jag förstår inte hur en människa på 30 något, men beter sig som denna vore typ 12, har orken att engagera sig så i andra människors liv. Då har man ju tametusan inget liv själv.

Nu ska jag ha fredagsmys tillsammans med Sandra, som varken är gravid eller har barn, vi ska titta på Idol :).

1 kommentarer:

Jennie sa...

Nämen fy Carro! Jag skulle aldrig umgås med en människa som inte är gravid eller har barn. Nu får du faktiskt antingen tvinga henne att avla fram ett gryupptrycksbarn annars så tycker jag att du genast säger upp bekantskapen med denna Sandra. Hur kan du ens tänka tanken att umgås med någon som inte har barn? Jag har sållat ordentligt i min vänskapskrets. Ringde runt till alla mina vänner när jag blev gravid och frågade ifall de skulle bli gravida nu med för annars behövde de inte bemöda sig med att höra av sig till mig mer. Blanda folk med barn och barnlösa det är inte bra. Det kan bli så att socialen blir inblandad då!

Familjen

Min fina familj som denna blogg i första hand handlar om. Jag heter Caroline, är 25 år och arbetar som vårdare i Örebro. Mannen i mitt liv heter Daniel, han är min trygghet och den som tar ner mig på jorden när jag ibland svävar bort lite för högt. Tillsammans har vi vår son William som betyder allt för oss! Vi bor i Kumla i en lägenhet med våra två katter och i denna blogg kommer du att få följa vårt vardagliga liv och allt som hör till!

William

Vår älskade lille prins William föddes 101007 och livet fick en helt ny mening. Det är bus från morgon till kväll och nu tar han även klivet ut i barnomsorgen, vilket betyder ännu mera bus!

Följ min blogg :)

Follow Caroline