2010-05-04
Imorse på jobbet började jag få riktigt ont i nedre delen av ryggen på höger sida, och smärtan blir bara värre istället för att bli bättre. Har googlat på detta och har kommit fram till att detta eventuellt kan vara foglossning och det är inte skönt alls. Var nere och köpte mat förut och nerför trapporna gick det hur bra som helst, men när jag skulle gå upp var det ett rent helvete :s. Ska ringa till barnmorskan imorgon och se vad hon säger.

På torsdag är det äntligen dags för ultraljud också :).. Jag hoppas att allt kommer att se bra ut och även att vi kanske kommer att kunna se om det är en pojke eller flicka :)..

Trött är jag idag med efter att ha jobbat två nätter, skönt att vara ledig inatt skulle ju egentligen ha jobbat inatt men har personalmöte hela dagen imorgon som de tyckte att jag skulle vara med på så då fick jag byta tur, inte för att jag klagar får ju behålla pengarna som natten skulle ha gett :)..

Till den anonyma som kommenterat mitt inlägg om att jag köpte öl: Jag har festat klart, men ibland är det trevligt att kunna dricka samma som de andra även om det är ett alkoholfritt alternativ. Jag drack alkohol senast på nyår och vill jag ta en alkoholfri öl eller två så är det väl upp till mig.. Men dessa var inte goda så nästa gång blir det vanlig dricka..

Nej nu ska jag hoppa in i duschen.

Ha det så bra!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Man kan tro att man festat av sig i din ålder men idag kommer man knappt in på nån krog innan 25!

Maria sa...

Herregud, är Åsa här och sprider sia fördomar också eller?!?!?!

Hade också jätteont, men mitt onda kom i typ åttonde månaden. Då var det Ella som låg och tryckte på en nerv så att jag knappt kunde gå. Att gå uppför trappor var omöjligt. Hoppas det släpper snart!

Maria sa...

Haha, helt sant...bara Åsa är så korkad och besatt av andras liv ;)

Usch, stackare! Låter inte kul! Du får ringa barnmorskan om det inte ger sig. Kanske kan bli sjukskriven?! Svårt att jobba när man har sådär ont! Kramar!

Regnbågsmammorna sa...

Hej hej, hittade hit på ena eller andra sättet. Ska bli kul att titta in igen snart. Och det där med vad du dricker är ju verkligen din sak. Alkoholfri öl är ju ett jättrebra alternativ. Stå på dig.

Pernilla Sjöberg sa...

Hej vännen!
Hoppas ryggvärken ger med sig och att allt ser bra ut på ultraljudet =).
Snacka om störd typ med kommentarerna om ölen, fegt att inte ens stå för det utan använda sig av "Anonym" *fnissar*

Kramar till dig och magen! =)

Familjen

Min fina familj som denna blogg i första hand handlar om. Jag heter Caroline, är 25 år och arbetar som vårdare i Örebro. Mannen i mitt liv heter Daniel, han är min trygghet och den som tar ner mig på jorden när jag ibland svävar bort lite för högt. Tillsammans har vi vår son William som betyder allt för oss! Vi bor i Kumla i en lägenhet med våra två katter och i denna blogg kommer du att få följa vårt vardagliga liv och allt som hör till!

William

Vår älskade lille prins William föddes 101007 och livet fick en helt ny mening. Det är bus från morgon till kväll och nu tar han även klivet ut i barnomsorgen, vilket betyder ännu mera bus!

Följ min blogg :)

Follow Caroline