2010-06-24
Jag älskar vädret som är just nu, dock håller inte mina ben och fötter med mig utan de svullnar upp till en dubbelstorlek minst. Det är bättre när jag har stödstrumporna på mig men nu har det varit alldeles för varmt för det så jag får skylla mig själv lite grann :)..

Idag så skulle vi sola lite hade vi tänkt, men när vi kom till skogsvägen och satte oss så gick solen naturligtvis i moln och gjorde det till och från hela tiden så vi la ner solningen och åkte iväg till BIVA istället för att köpa lackstift till min bil. Vi passade också på att spana in den nya SAABen som släpptes för någon helg sen. Den är himla fin, men ingen normal människa kommer att ha råd att köpa den utan att ta ett fett banklån, den kändes heller inte så stor som den faktiskt är men den var ju större än vanliga sedan modeller.

Tillbaka i Kumla åt vi lite mat och sedan tog jag hand om disken, passade också på att tömma garderoberna inne i barnkammaren så att Daniel kan flytta dem och slipa bakom. Det var roligt att tömma klädgarderoben, hittade kläder som jag inte ens visste att jag hade, jag ju dock inte ha dem för tillfället men sen kanske :).. Spacklade lite gjorde jag med, men orkade inte så mycket eftersom det var himla varmt i det rummet..

Imorgon är det midsommar, eftersom varken Kenth och Berit eller mamma och pappa är hemma så får jag fixa min egen midsommar mat.. Så ikväll har jag kokat ägg tills imorgon och ska göra äggröra alá Wilsson, färskpotatis och förstås sill :).. Daniel ska äta burkskinka han, tycker att han är lite mesig som inte äter sill ;).. På kvällen bär det av till Sköllersta och jag har inhandlat en flaska alkoholfritt jordgubbsvin kvällen till ära :). Nu håller vi bara tummarna att vädret blir bra så att man kan vara ute :)..

Folk jag träffar som inte sett mig sedan jag blev gravid får en chock när jag berättar att det är i oktober jag ska föda, vet inte riktigt om jag ska ta detta som en komplimang eller inte. Visst min mage är stor, men det var den ju redan innan, men har faktiskt inte gått upp så mycket i vikt och den vikt jag har gått upp har jag mig själv att skylla eftersom maten vi äter inte är den bästa.. Men jag får säkert äta upp att jag skrattade åt Katrin Zytomierskas (vet ej hur hon stavar sitt efternamn) mage och tyckte att den var enorm, för min kommer garanterat att bli lika stor den..

Nej nu ska jag umgås lite med min karl som precis kommit hem från jobbet, sedan ska jag gå in och lägga mig..

Ha det så bra!

0 kommentarer:

Familjen

Min fina familj som denna blogg i första hand handlar om. Jag heter Caroline, är 25 år och arbetar som vårdare i Örebro. Mannen i mitt liv heter Daniel, han är min trygghet och den som tar ner mig på jorden när jag ibland svävar bort lite för högt. Tillsammans har vi vår son William som betyder allt för oss! Vi bor i Kumla i en lägenhet med våra två katter och i denna blogg kommer du att få följa vårt vardagliga liv och allt som hör till!

William

Vår älskade lille prins William föddes 101007 och livet fick en helt ny mening. Det är bus från morgon till kväll och nu tar han även klivet ut i barnomsorgen, vilket betyder ännu mera bus!

Följ min blogg :)

Follow Caroline