2009-06-09
Idag ska det hinnas med mycket här hemma, det är städning av kök, toa och hallen kvar sen igår.. Sedan har vi tvättstuga kl 17 som också ska hinnas med.. Sist men inte minst ska jag hinna att baka tårta också, eller baka och baka har ju köpt tårtbottnar så jag ska bara sätta ihop den :p.. Ska ner och köpa jordgubbar sen också som garnering på tårtan..

Det är roligt med födelsedagar eftersom jag alltid blir som ett barn så fort det vankas födelsedag eller jul.. Det är ju dock inte lika roligt att veta att det är 17 år kvar till jag blir 40 år :s.. När jag väl får unge så kommer ju jag vara pensionär innan ungen fyller 20 år :s.. Men åren går så himla fort. Det är fyra år sedan vi tog studenten, Daniel och jag har varit tillsammans i 5 år i september och i augusti har vi bott i lägenheten i 2 år.. Det är ju nästan läskigt vad tiden går fort, och vad har man gjort med den?! Inte mycket känns det som..

Skattepengarna ska tydligen börja betalas ut i veckan, hoppas att man får dem snart, alltid skoj med lite extra pengar :).. Men har faktiskt varit rätt duktig på att spara på sista tiden, trots all shopping som jag gjort så det känns kanon bra, man har råd att unna sig något lite extra trots att Daniel är arbetslös :)..

Vi var på IKEA och shoppade igår, blev två nya sänglampor till sovrummet eftersom katterna gjort sönder de vi hade, eller ja den på Daniels sida.. Men nu har vi köpt nya som det ska mycket till innan de har sönder eftersom de sitter fast med "kladd". Jag blev riktigt nöjd med de nya lamporna faktiskt :)..

Presenten till Maria och Johans lilla bebis går sakta men säkert framåt, den är inte redo att levereras än men när den är det så hoppas jag att de blir glada. Men Daniel har sagt att jag inte får hoppas för mycket utan att det kan finnas en risk att de inte tycker om den eller att någon annan har kommit på samma sak, men det hoppas jag inte..

Nu är det dags för att köra upp Daniel för att börja städa..

Ha det så bra!

1 kommentarer:

Maria sa...

Haha, varför skulle vi inte tycka om den?! Jag gillar allt :)

Familjen

Min fina familj som denna blogg i första hand handlar om. Jag heter Caroline, är 25 år och arbetar som vårdare i Örebro. Mannen i mitt liv heter Daniel, han är min trygghet och den som tar ner mig på jorden när jag ibland svävar bort lite för högt. Tillsammans har vi vår son William som betyder allt för oss! Vi bor i Kumla i en lägenhet med våra två katter och i denna blogg kommer du att få följa vårt vardagliga liv och allt som hör till!

William

Vår älskade lille prins William föddes 101007 och livet fick en helt ny mening. Det är bus från morgon till kväll och nu tar han även klivet ut i barnomsorgen, vilket betyder ännu mera bus!

Följ min blogg :)

Follow Caroline