2009-05-25

Idag åkte jag och Daniel inlines, vilket jag inte har gjort på minst 10 år, detta syns även på filmen som jag bjuder på ;). Daniel filma för han tyckte att det var så kul att jag inte kunde bromsa :P.. Haha men roligt det var det i allafall :).. Ni får skratta åt mig för det gör jag :)

7 kommentarer:

Fröken Becca sa...

Hihi vad söt du är caroline :)

Maria sa...

Haha, bra jobbat! Inlines e kul, men jag kan överhuvudtaget inte hålla balansen :)

Maria sa...

Nja, vi har väl inte bestämt efternamn än egentligen, men jag är väl mer inne på Emdemalm. Det är ju ändå bara Johan och hans mamma som heter och om vi någon dag gifter oss så känns det lättare att barnet redan har hans namn...jaja, vi får väl se :)

Fröken Becca sa...

Det var väldigt gulligt av M och blommorna är mycket fina.

Annika sa...

Jo, vi får gå ner till dressman & titta vad dom har.. annars får vi föröska hitta någon som vi kan låna av.. För det är bestämma att vi ska gå på båda nu.. :)

Amanda sa...

Inlines är ju väldigt kul, men det är faktiskt lite klurigt med bromsarna!

Unknown sa...

Haha.. du får nog korrigera inlägget lite tror jag, det var visst inte bara bromsa du inte kunde, åka är heller inte rätt ord för vad du gjorde. Mer stå bredbent med armarna rakt ut för att försöka hålla balansen. :) Åka gör man när man rör benen! :D

Familjen

Min fina familj som denna blogg i första hand handlar om. Jag heter Caroline, är 25 år och arbetar som vårdare i Örebro. Mannen i mitt liv heter Daniel, han är min trygghet och den som tar ner mig på jorden när jag ibland svävar bort lite för högt. Tillsammans har vi vår son William som betyder allt för oss! Vi bor i Kumla i en lägenhet med våra två katter och i denna blogg kommer du att få följa vårt vardagliga liv och allt som hör till!

William

Vår älskade lille prins William föddes 101007 och livet fick en helt ny mening. Det är bus från morgon till kväll och nu tar han även klivet ut i barnomsorgen, vilket betyder ännu mera bus!

Följ min blogg :)

Follow Caroline