2009-03-20
Idag skulle min älskade farfar ha fyllt 78 år! Tre år går så himla fort, känns som om det var igår jag sa hej då till honom. Saknaden gör så himla ont, den river och sliter inom mig, han betydde så himla mycket för mig. Men jag gråter inte tårar av sorg längre, jag gråter tårar av glädje för allt det fina vi fick uppleva alla minnen vi hann dela.




3 kommentarer:

Annika sa...

hihi, jo ibland är hon allt en ängel.. hon är såå lugn & go nu :) Natten till idag var det första gångnen på länge jag sova utan att bli väckt av jämandet.. :) Nää, det är ju inte billigt precis.. Jag fick ge 1000kr igår.. Mamma ringde till A-sund & frågade vad dom tog, så där skulle det gå på 850kr, men då skulle jag ju få åka dit oxå, så det blev ungefär lika i pris..

Annika sa...

Nä, det har vi inte gjort, har ni gjort det??

Annika sa...

Okej.. Jag tror att vi aldrig har gjort det på någon av katterna som vi har haft.. Vet inte om vi ska göra det, kanske senare, förtillfället har vi inte råd iaf.

Familjen

Min fina familj som denna blogg i första hand handlar om. Jag heter Caroline, är 25 år och arbetar som vårdare i Örebro. Mannen i mitt liv heter Daniel, han är min trygghet och den som tar ner mig på jorden när jag ibland svävar bort lite för högt. Tillsammans har vi vår son William som betyder allt för oss! Vi bor i Kumla i en lägenhet med våra två katter och i denna blogg kommer du att få följa vårt vardagliga liv och allt som hör till!

William

Vår älskade lille prins William föddes 101007 och livet fick en helt ny mening. Det är bus från morgon till kväll och nu tar han även klivet ut i barnomsorgen, vilket betyder ännu mera bus!

Följ min blogg :)

Follow Caroline