2009-01-02
Ja då har det gått och blivit ett nytt år, nu är det inte längre 2008 utan 2009 och det kommer nog ta tid innan jag lär mig att skriva rätt när datum ska skrivas, det brukar nämligen göra det :).. Jag har faktiskt inte så mycket att klaga på angående 2008, det har varit ett hyffsat bra år så jag hoppas att 2009 blir lika bra :)..

Nyårsafton spenderades först med feber och snuva på jobbet, gick bra men tiden tycktes stå stilla emellanåt.. Sedan var det bara att gå hem och hämta lite drickbart för att sedan knalla vidare hem till Jennie och Robert och deras nya fina hus för att fira in det nya året där.. Dock så var det ju inte en lugn promenad dit utan jag halvsprang typ eftersom jag är lite så där halvrädd för raketer och smällare, jag vet inte riktigt vad som har traumatiserat mig i min barndom men rädd är jag :p.. Kvällen var mycket trevlig, dock har jag inga bildbevis eftersom jag i vanlig ordning glömde min kamera hemma. Men Maria har ju lagt upp så himla fina (eller kanske inte :P) bilder på sin facebook så har man lust så kan man ju surfa in sig där :P.. Kvällens underhållning var singstar och även jag sjöng tre gånger, vann en gång i allafall och den vinsten lever jag på länge :). Vid halv 2 knallade jag och min andra hälft hem och jag somnade på en gång kan jag säga.

Nyårsdagen bestod först av pizza i vanlig ordning, sedan for vi iväg till Hallsberg eftersom Daniel skulle fixa lamporna på sin bil, detta tog ju en ganska lång stund kan man ju säga, när Maria och Johan dök upp så hade vi hållt på i tre timmar ungefär och när Johan kom så tog det bara en timma om ens det innan allt var klart så man hade ju önskat att han varit med från början :).

Idag och resten av helgen ska jag jobba, på Dykaren denna gången och det var ju inte igår man arbetade där.. Men det kommer nog att gå bra.. Saknar de boende där.. Dock så klarar jag mig ifrån personen som jobbar när jag kommer dit, men hon går ju hem kl 16 som tur är :)..

Om 21 dagar sitter vi på ett plan till Thailand och nervositeten har börjat infinna sig i min mage.. Men förhoppningsvis kommer allt att gå bra :)..

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för jobb!

Ha det så bra!

0 kommentarer:

Familjen

Min fina familj som denna blogg i första hand handlar om. Jag heter Caroline, är 25 år och arbetar som vårdare i Örebro. Mannen i mitt liv heter Daniel, han är min trygghet och den som tar ner mig på jorden när jag ibland svävar bort lite för högt. Tillsammans har vi vår son William som betyder allt för oss! Vi bor i Kumla i en lägenhet med våra två katter och i denna blogg kommer du att få följa vårt vardagliga liv och allt som hör till!

William

Vår älskade lille prins William föddes 101007 och livet fick en helt ny mening. Det är bus från morgon till kväll och nu tar han även klivet ut i barnomsorgen, vilket betyder ännu mera bus!

Följ min blogg :)

Follow Caroline